Kalenteri

 

 

Lukuvuoden työ- ja loma-ajat

Esikoulu noudattaa koulun työ- ja loma-aikoja muutoin, paitsi esiopetusta ei järjestetä lauantaisin.

Vanhempainillat

Esikoulun vanhempainilta pidetään keskiviikkona 22.8.2018 klo 18.00 koulun ruokasalissa. Ilta on tarkoitettu vain vanhemmille. Tervetuloa!

Vanhempien keskinäisen tiedotuksen ja vanhempainyhdistyksen tiedotuksen mahdollistamiseksi jokaiselta luokalta valitaan kaksi yhdysvanhempaa.

Tiedotus

 

Esiopettaja tapaa vanhemmat esikoululaisen kasvun ja oppimisen seurannan asioissa kaksi kertaa lukuvuodessa. Esiopettaja tiedottaa Wilman kautta milloin ja miten vanhemmat voivat ilmoittautua tapaamisiin. Wilman kautta lähetetään myös kutsut esiopetusvuoden tapahtumiin ja juhliin.

Lukujärjestys 2018-2019

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu siirtyy 75 minuutin oppitunteihin ja 5 jakson järjestelmään opetuksessa. Esikoulun toiminta-ajat muuttuvat hieman tästä syystä.

8.00 Ovet aukeavat, vapaata leikkiä

8.30 Opetustuokio / ohjattua leikkiä

10.00 Ruokailu

10.30 Vapaata leikkiä ulkona

11.30 Opetustuokio / ohjattua leikkiä

13.15 Kotiin lähtö tai Ranskalaisen koulun ystävät ry:n iltapäiväkerho

Viikottaista toimintaa

  • kirjastokäynti
  • liikuntaa Munkkivuoren nuorisotalolla (Raumantie)
  • suomen kieltä 1 oppitunti viikossa

Esiopettajat tiedottavat vanhempia esiopetuksen ryhmäkohtaisesta viikko- ja päiväohjelmasta sekä tarvittavista ulkoilu- ja  liikuntavarusteista ensisijaisesti Wilman kautta.

Ruokailu

Esikoululaiset ruokailevat koulun ruokalassa klo 10.30. Ruokailu on osa opetusta, jossa kiinnitetään huomiota terveelliseen ruokavalioon ja hyviin pöytätapoihin. Lisätietoa ruokailusta ja ruokalistoista.

Esiluokkien syyskauden 2018 ohjelma

Esiluokkien kevätkauden 2019 ohjelma