Kalenteri

 

 

Lukuvuoden työ- ja loma-ajat

Esikoulu noudattaa koulun työ- ja loma-aikoja muutoin, paitsi esiopetusta ei järjestetä lauantaisin.

Vanhempainillat

Esikoulun vanhempainilta pidetään 31.8.2016 klo 18.00 alkaen koulun ruokasalissa. Ilta on tarkoitettu vain vanhemmille. Tervetuloa!

Vanhempien keskinäisen tiedotuksen ja vanhempainyhdistyksen tiedotuksen mahdollistamiseksi jokaiselta luokalta valitaan kaksi yhdysvanhempaa.

OPS2016-messut - Foire OPS2016 torstaina 27.10.2016 klo 18h00 - Tietoa uudesta opetussuunnitelmasta koko koulun vanhemmille - Info sur le nouveau plan d'enseignement pour les parents de toute l'école

Tiedotus

 

Esiopettaja tapaa vanhemmat esikoululaisen kasvun ja oppimisen seurannan asioissa kaksi kertaa lukuvuodessa. Esiopettaja tiedottaa Wilman kautta milloin ja miten vanhemmat voivat ilmoittautua tapaamisiin. Wilman kautta lähetetään myös kutsut esiopetusvuoden tapahtumiin ja juhliin.

Lukujärjestys

 

8.00 Ovet aukeavat, vapaata leikkiä

8.40-10.30 Opetustuokio, ohjattua leikkiä

10.30 Ruokailu, vapaata leikkiä ulkona

12.00 Ohjattua leikkiä

13.15 Kotiin lähtö tai Ranskalaisen koulun ystävät ry:n iltapäiväkerho

Viikottaista toimintaa

  • kirjastokäynti
  • liikuntaa Nuorisotalolla
  • suomen kieltä 1 oppitunti viikossa

Esiopettajat tiedottavat vanhempia esiopetuksen ryhmäkohtaisesta viikko- ja päiväohjelmasta sekä tarvittavista ulkoilu- ja  liikuntavarusteista ensisijaisesti Wilman kautta.

Ruokailu

Esikoululaiset ruokailevat koulun ruokalassa klo 10.30. Ruokailu on osa opetusta, jossa kiinnitetään huomiota terveelliseen ruokavalioon ja hyviin pöytätapoihin. Lisätietoa ruokailusta ja ruokalistoista.

Esiluokkien syyslukukauden ohjelma 2016

Esiluokkien kevätlukukauden ohjelma 2017