Valitse sivu

Kalenteri

Lukuvuoden työ- ja loma-ajat

Esikoulu noudattaa koulun työ- ja loma-aikoja muutoin, paitsi esiopetusta ei järjestetä lauantaisin.

Vanhempainillat

Esikoulun vanhempainilta pidetään keskiviikkona 19.8.2020 klo 18.00 koulun ruokasalissa. Ilta on tarkoitettu vain vanhemmille. Tervetuloa!

Vanhempien keskinäisen tiedotuksen ja vanhempainyhdistyksen tiedotuksen mahdollistamiseksi jokaiselta luokalta valitaan kaksi yhdysvanhempaa.

Tiedotus

Esiopettaja tapaa vanhemmat esikoululaisen kasvun ja oppimisen seurannan asioissa kaksi kertaa lukuvuodessa. Esiopettaja tiedottaa Wilman kautta milloin ja miten vanhemmat voivat ilmoittautua tapaamisiin. Wilman kautta lähetetään myös kutsut esiopetusvuoden tapahtumiin ja juhliin.

Esikouluun tutustuminen vanhempien diat 8.5.2020 (lukuvuosi 2020-2021)

Lukujärjestys

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu seuraa perusopetuksen ja lukion puolella 75 minuutin oppituntien aikatauluja ja lukujärjestyksiä. Esikoulun toiminta on joustavaa ja laaja-alaista, eikä sitä ole sidottu tiukasti lukujärjestyksiin.

8.00 Ovet aukeavat, vapaata leikkiä

8.30 Opetustuokio / ohjattua leikkiä

10.30 Ruokailu

11.00 Vapaata leikkiä ulkona

12.00 Opetustuokio / ohjattua leikkiä

13.15 Kotiin lähtö tai Ranskalaisen koulun ystävät ry:n iltapäiväkerho

Viikottaista toimintaa

Esiopettajat tiedottavat vanhempia esiopetuksen ryhmäkohtaisesta viikko- ja päiväohjelmasta sekä tarvittavista ulkoilu- ja  liikuntavarusteista ensisijaisesti Wilman kautta.

Ruokailu

Esikoululaiset ruokailevat koulun ruokalassa klo 10.30. Esikoulussa ei tarjota aamupalaa. Lounasruokailu on osa opetusta, jossa kiinnitetään huomiota terveelliseen ruokavalioon ja hyviin pöytätapoihin. Lisätietoa ruokailusta ja ruokalistoista.

Esikoulun ohjelma syksy 2019 

Programme printemps 2020