Poissaolot ja Wilma-järjestelmä

Yhteys opettajiin 2021-2022

(Yhteydenotot Wilma-järjestelmän kautta)

esiA Bastien Berthe

esiB Kati Leppänen

esiC Heidi Servomaa

Sairaspoissaolot merkitään Wilma-järjestelmän tuntimerkintöihin. Opettajat lukevat Wilma-viestit ennen esikoulupäivää ja sen jälkeen. Tartuntataudeista ja täistä on ilmoitettava mahdollisimman pian opettajille.

Hätätapauksissa esikoulupäivän aikana yhteydenotot:

  • esikoulun retkipuhelin 0295 33 2534
  • apulaisrehtori Merja Kukkanen 0295 33 2524 / 050 355 8671
  • koulun kanslia 0295 33 2500

Wilma-järjestelmä

Internetselaimen tai mobiilisovelluksen kautta toimiva Wilma on kodin ja koulun yhteydenpitoväline. Vanhemmat voivat lähettää viestejä kaikille opettajille Wilman kautta ja käydä katsomassa sieltä lapsensa lukujärjestystä, tuntimerkintöjä ja koulun tiedotteita. Rehtorit ja opettajat laittavat Wilma-viestien kautta vanhemmille tietoa esikoulun arkeen liittyvistä asioista, kuten retkistä, aikatauluista ja liikuntavarusteista.

Huoltajat saavat henkilökohtaiset Wilma-tunnukset lapsen ensimmäisen esikoulupäivän jälkeen. Ne olisi hyvä aktivoida mahdollisimman pian. Jos käyttöönotossa on ongelmia, pyydetään ottamaan yhteyttä opettajaan, kansliaan tai apulaisrehtoriin, jotta saadaan kodin ja koulun välille yhteys muodostettua.

Sairaspoissaolot

Lapsen sairastuessa vanhempien tulee ilmoittaa asiasta ennen esikoulupäivän alkua Wilman tuntimerkintöihin. Merkinnän voi tehdä järjestelmään jo edellisen vuorokauden puolella klo 12.00 alkaen.

Muut poissaolot

Lapselle on pyydettävä kirjallisesti lupa etukäteen muuhun kuin sairaudesta johtuvaan poissaoloon. 1-3 päivän poissaolon myöntää esiopettaja, sitä pidemmät rehtori (Wilma selaimella auki / hakemukset ja päätökset / Tee uusi hakemus). Lukukauden mittaisiin poissaoloihin pitää anoa lupaa rehtorilta lomakkeella (kotisivujen lomakkeet-osio).