Valitse sivu

Ranskan opettajille

TERVETULOA VIERAILULLE

Koulumme toivottaa kaikki ranskaa opiskelevat ja opettavat tervetulleeksi! Opettajat voivat tulla joko yksin tai opetusryhmän kanssa. Räätälöimme vierailun aina erikseen aikataulujenne ja ryhmäkoon mukaan. Päivään sisältyy tutustumista ranskankieliseen opetukseen, vierailuja oppitunneille, tutustumista koulumme toimintaan tai kielityöpaja oppilaille. Meillä voi myös ruokailla.

TÄYDENNYSKOULUTUSTA

Järjestämme täydennyskoulutusta koko maassa. Olemme pitäneet koulutuspäiviä jo Tampereella, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa sekä pääkaupunkiseudulla. Otamme mielellämme vastaan toiveita koulutusten sisällöistä, ajankohdista ja sijainnista. Koulutukset järjestetään yhteistyössä muiden tahojen kanssa (Kielitivoli-kunnat, Ranskan instituutti, Kiekura).

Täydennyskoulutuspäivät antavat mahdollisuuden virkistäytyä, verkostoitua sekä ylläpitää omaa kielitaitoa. Kouluttajina toimivat pääasiassa koulumme ranskan opettajat. Koulutusten sähköiset aineistot ovat saatavilla Vizafle -nettisivustolla. Jos et ole vielä liittynyt sivustolle, tee se nyt!

MUITA TAPAHTUMIA

Mikäli haluat omalla paikkakunnallasi järjestää ranskan kieleen liittyvän tapahtuman, ota yhteyttä! Autamme ja osallistumme mahdollisuuksien mukaan.