Koulun opettajat on jaettu 6 teemaryhmään, joista jokainen suunnitteli ja toteutti isompien oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa yhdessä ohjelmaa pienemmille. Alakoulu, yläkoulu ja lukio ulkoilivat yhdessä koko aamupäivän ajan koulun lähiympäristössä, Munkkiniemen rannassa, Talissa, Munkkiniemen urheilukentällä ja Seurasaaressa.
Ympäristöryhmä vei luokkia Munkkiniemen rantaan. Yläkoululaiset järjestivät alakoululaisille toimintarasteja, joilla tehtiin ympäristötaidetta luontoon kuulumattomista roskista ja kierrätettiin sokkona.
Luonnollisesti päivän ohjelmaan kuuluivat myös käpylehmien värkkäys, kottikärrykävely, ekohippa ja sienten tunnistus.
Luokat 2C, 5B, 7A ja 9C viettivät päivän Seurasaaressa perinneleikkien parissa. Aluksi tanssittiin juhlakentällä koko porukalla piiritanssi perinteisine kuvioineen. Pienryhmissä yhdeksäsluokkalaiset ohjasivat nuorempien nurkkista, peiliä, ruutuhyppelyä, saappaanheittoa, viimeinen pari uunista ulos -juoksuleikkiä ynnä muita perinteisiä suomalaisia ulkoleikkejä. Aurinko lämmitti leikkijöitä ja saaren kaunis luonto tarjosi upean ympäristön retkelle. Oppilaat ja opettajat palasivat koululle hyvällä mielellä – vaikka leikkejä ei olisikaan malttanut vielä lopettaa!
Iloisen ja tyytyväisen palautteen mukaan päivä yhdisti koulua. Aurinkokin suosi meitä jälleen! Kiitos isot ja pienet! Ohessa kuvia  toimintapäivästä.