4.12. meillä oli suuri ilo ja kunnia saada koulullemme neljä upeaa taiteilijatarta:
Viulisti Minna Pensola sekä pianisti Heini Kärkkäinen esittivät koko koululle kahteen kertaan Sibeliuksen viulukonserton, mutta ei siinä vielä kaikki!  Balettitanssijatar Minna Tervamäki sekä flamencotanssijatar Kaari Martin olivat tehneet tähän teokseen upean koreografian! Esitys oli sykähdyttävä ja ikimuistoinen! Kiitokset vielä siitä! Harvoin on jumppasalissamme ollut niin voimakasta taiteellista latausta!
8.12. juhlimme Sibeliuksen syntymäpäivää lukion 1. luokkalaisten sekä alakoulun kuoron ja 5.-11.-luokkalaisten orkesterin esityksillä pidennetyssä aamunavauksessa, joka järjestettiin kolmeen kertaan. Kuulimme tarinoita Sibeliuksesta sekä hänen 150-vuotissyntymäpäivää viettävistä taiteilijaystävistään Akseli Gallen-Kallelasta ja Pekka Halosesta. Lukion ykköset kertoivat syksyn alussa Tuusulaan tehdystä retkestä ja sen tunnelmista ja siitä heränneistä ajatuksista. Alakoulun kuoro kajautti Mauno ja Aili Järvelän tekemän riemukkaan Ne Sibeliuksen Sinfoniat –kappaleen orkesterin säestämänä ja lopuksi lauloimme vielä kaikki yhdessä Sibeliuksen Finlandia-hymnin.
Mainittakoon vielä, että jo alkusyksystä 2.10. kävivät kaikki 8-luokkalaiset kuuntelemassa Jean Sibeliuksen 5. sinfoniaa HKO:n kenraaliharjoituksessa Musiikkitalolla ja tutustuivat samalla Musiikkitalon aulatiloissa Jean Sibeliuksesta kertovaan näyttelyyn . Ja osa alakoulun et-oppilaista pääsi joulukirkon sijaan tutustumaan syksyn viimeisenä koulupäivänään Kansallismuseon Sibelius–näyttelyyn. 
Suosittelemme näyttelyihin tutustumista kaikille! Vielä ehtii!
Hyvää Joulua kaikille!