TIEDOITE HRSK:n oppilaille, opettajille, henkilökunnalle  ja huoltajille

Koululla tapahtuneen tulipalon jälkihoidossa on havaittu, että kotitalousluokkaan rajoittuneen tulipalon takia vanhan puolen kaikkiin tiloihin on kulkeutunut ilmanvaihtokanavia pitkin savua ja nokipölyä.

Viikonlopun aikana neljän eri siivousyrityksen tiimit ovat puhdistaneet luokkatiloista ja käytävistä kaikki pinnat, huonekalut, kaapit ja pulpetit ulkoa ja sisältä. Joitain tiloja on jouduttu oksidoimaan. Siivoustyö jatkuu vielä maanantaina.

Koululla on myös työskennellyt neljä eri tiimiä nuohoamassa ilmastointikanavia. Työ jatkuu vielä maanantaina.

Valitettavasti palaneen luokan ympäröivät tilat ovat myös vaurioituneet. Joudumme mm. uusimaan alakatot ja akustolevyt koko vanhan puolen pohjakerroksesta. Tämä työ jatkuu koko ensi viikon ajan, jolloin auditorio, käsityöluokka ja biologian luokat ovat pois käytöstä. Terveydenhoitajat, kuraattori ja koulupsykologi sijoitetaan väliaikaisesti kanslian läheisyydessä oleviin tiloihin. Vastaanotolle pääsee tarvittaessa kanslian kautta.

Palanut kotitalousluokka on raivattu ja puhdistettu. Se uusitaan täydellisesti.

Tiistain aikana puhdistetut tilat tarkistetaan ja pyydetään lupa ottaa ne takaisin opetuskäyttöön.

Tästä johtuen, joudumme tekemään poikkeusjärjestelyjä maanantaina ja tiistaina 9.-10.3.2020

  • Leikki- ja esikoulu toimivat normaalisti
  • Alakoulun oppilaat saavat opetusta väistötiloissa maanantaina ja tiistaina 9.-10.3.2020 klo 8.15 – 12.00. Jokaiselle luokalle räätälöidään oma lukujärjestys
  • Yläkoulun oppilailla on normaalit koulupäivät, mutta opetus järjestetään uuden puolen luokissa
  • Lukion oppilailla on itsenäistä työskentelyä maanantaina ja tiistaina 9.-10.3.2020. Opiskelijat saavat tulla ruokailemaan koululle normaaliin ruokailuaikaan – mutta oppitunteja emme pysty järjestämään. Toivomme, että opiskelijat ja opettajat hyödyntävät O365 TEAMS-alustan tarjoamia etäopiskelumahdollisuuksia.
  • Tiistaina 10.3.2020 alkavat yo-kirjoitukset järjestetään normaalisti.

Pyrimme saamaan koulun toiminnan normaaliksi keskiviikkona 11.3.2020 vanhan puolen pohjakerroksen luokkia lukuun ottamatta. Seuratkaa Wilmaa!

Kari Kivinen

Rehtori