Viikolla 43 esikoulun ja kakkosluokan oppilaat työskentelivät yhteisen Bien Manger -projektin ympärillä. Työskentelimme yhdessä yhdistäen useita eri oppiaineita (kirjoittaminen, taide, motoriset taidot) valmistellaksemme kattauksen perjantain 25.10. kolmen ruokalajin aterialle. Vanhemmat lapset työskentelivät tiiviisti nuorempien kanssa tehden ruokalistoja ja koristeita (origami, plaseerauskortit, ruokalistat). Tämä gourmet-viikko huipentui neljän tähden ateriaan, jonka 4. luokan oppilaat tarjoilivat loistavasti kelpo ammattilaisten tavoin. Ruokalistalla oli aluksi alkuruoka, joka koostui dippivihanneksista, majoneesista ja patonginpalasta. Pääruoaksi söimme lihaperunasosevuokaa ja lopuksi omenatorttua vaniljakastikkeella. Olipas herkullista!