Seniorit

Ranskalaisen koulun seniorit ry

Nuoruudessaan Koulumme oli tunnettu kaupungin parhaista teinihipoista. Tunnelma näissä oli niin mukaansa vievä, että Timo ja muutama muu halusi kouluvuosien päätyttyä jatkaa tätä ihanaa yhdessäoloa ja niin syntyi Club Napoléon, joka alkuun kokoontui koulun tiloissa. Kun Napoléon-klubin toiminta tarvitsi tuekseen yhdistyksen, perustettiin Ranskalaisen koulun seniorit ry, jonka tavoitteena on yhteydenpito entisten oppilaiden ja Koulun välillä. Toimintamuodoiksi sovittiin esitelmätilaisuuksien, levytanssiaisten ja illanviettojen järjestäminen. Napoléon-klubi on edelleen hengissä: “juhlakausi” avautuu elokuun 15. päivää lähinnä olevana keskiviikkona (Napoléon I:n syntymäpäivä) ja jatkuu joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona syyskuusta kesäkuuhun kello 18. Paikka on Apéro, Kalevankatu 46, 00180 Helsinki.

Koulumme ensimmäisten ylioppilaiden 25 vuotta lakkiaisistaan aloittama senioristipendi on kyetty jakamaan vuosittain; perinteen säilyminen on yhdistyksen vastuulla. Stipendi jaetaan hyvän luokkahengen ylläpitämisestä kouluvuosina, toiveena sen jatkaminen kouluvuosien jälkeen.

Yhdistys on yhdessä apulaisrehtori Pirjo Pippurin kanssa suunnitellut riemulakkiaiskuviot ja huolehtii yhdessä koulun kanssa tradition ylläpitämisestä.

Koulun entiset oppilaat ovat automaattisesti yhdistyksen jäseniä.
Club Napoléon facebookissa: https://www.facebook.com/groups/444974472535914

Yhteystiedot: Riitta Heiskanen puh. +358 40 4126552