Kielitaitoisena maailmalle

Helsingin ranskalais-suomalainen koulu on erityisen koulutustehtävän saanut valtion kielikoulu, jossa laaja-alainen opetus painottaa monikielisyyttä, avointa mieltä, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutustaitoja.
Koulu pyrkii korkeaan sivistystasoon turvallisessa oppimisympäristössä ja perehdyttää ranskan kieleen sekä ranskankieliseen kulttuuriin. Koulu toimii oman alansa täydennyskoulutuksen ja kulttuurivaihdon valtakunnallisena oppimiskeskuksena.

Kuudesluokkalaiset osallistuivat Frankofonia-viikolla video-työpajaan yhdessä Helsingin eurooppalaisen koulun oppilaiden kanssa. Pajassa oppilaat...

Lue lisää

5A:n tytöt osallistuivat ensimmäiseen Suomessa järjestettyyn "Greenlight for Girls"-tapahtumaan Espoon Nokian Campuksella.

Lue lisää

Toivotan kaikki entiset oppilaat, opettajat ja ystävät tervetulleeksi koulun 60-vuotistapaamiseen perjantaina, 28.4.2017 klo 18.00 - 22.30!

Luvassa...

Lue lisää

5A vieraili Valokuvataiteen museossa ja osallistui työpajaan "Suupala on poliittinen teko". Työpajassa keskustelimme ruuasta ilmiönä ja mietimme ruoan...

Lue lisää

4A blogi / Sébastien Caillault:

 

echangescolairelffcruseilles2017.blogspot.fi

 

Lue lisää